Ebusco scoort drie nieuwe opdrachten van Zero Emission Services

CChristiaan 29 augustus 2023 08:46

Ebusco, de producent van elektrische bussen, heeft recent drie nieuwe orders ontvangen van Zero Emission Services. De details van de deal zijn niet bekendgemaakt, maar het gaat om verschillende soorten oplaadstations.

Nieuwe orders voor Ebusco

Ebusco, een beursgenoteerde fabrikant van elektrisch aangedreven bussen, heeft drie nieuwe orders binnengehaald van Zero Emission Services. Hoewel Ebusco geen financiële details heeft vrijgegeven, is dit een positieve ontwikkeling voor het bedrijf. De nieuwe orders omvatten een Discharge Station, een Charging Station en maximaal vijftien Docking Stations. Van deze laatste zijn er vijf nog in optie.

Rol van Zero Emission Services

Zero Emission Services (ZES), de opdrachtgever van Ebusco, is gespecialiseerd in het leveren van verwisselbare energiecontainers voor zowel nieuwe als bestaande binnenvaartschepen. De orders die Ebusco heeft ontvangen, zullen naar alle waarschijnlijkheid bijdragen aan de uitbreiding en verbetering van de diensten van ZES.

Ebusco heeft geen financiële details bekendgemaakt over de deals met Zero Emission Services. Dit is een gebruikelijke gang van zaken bij dergelijke zakelijke transacties. Het is echter duidelijk dat dit positief nieuws is voor Ebusco, gezien de nieuwe orders en de samenwerking met ZES.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.