Ebusco bevestigt zakendeal met Multiobus voor 20 elektrische bussen

HHenk 9 oktober 2023 08:42

Ebusco, de Nederlandse producent van elektrische bussen, heeft een nieuw contract aangekondigd met Multiobus. Het contract omvat de levering van twintig Ebusco 2.2-bussen.

Ebusco en Multiobus bevestigen nieuwe deal

Elektrische busproducent Ebusco heeft aangekondigd vandaag een nieuw contract te tekenen met Multiobus. Dit contract bevat de levering van twintig van hun Ebusco 2.2-bussen. Deze overeenkomst getuigt van de voortdurende samenwerking tussen Ebusco en Multiobus, aangezien zij al verschillende eerdere opdrachten hebben geplaatst bij Ebusco.

Bussen rijden onder de vlag van De Lijn

Hoewel de nieuwe bussen door Multiobus zullen worden geëxploiteerd, zullen ze rijden onder de vlag van De Lijn. De Lijn is de grootste openbaarvervoersmaatschappij van België, wat aantoont dat de bussen van Ebusco een breed bereik zullen hebben en een belangrijk onderdeel zullen zijn van het openbaar vervoer in België.

Ebusco heeft ervoor gekozen om geen financiële details te delen over dit nieuwe contract met Multiobus. Dit betekent dat de exacte waarde van de deal op dit moment onbekend is. Het feit dat deze details niet zijn gedeeld, geldt vaak in de zakelijke wereld, waar bedrijven de waarde van hun deals vaak niet openbaar maken.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.