Drie cryptovaluta's die Bitcoin zouden kunnen overtreffen in november

HHenk 9 november 2023 18:02

Terwijl Bitcoin de afgelopen maand een sterke prijsstijging heeft laten zien, wijzen bepaalde cryptomunten potentieel op nog grotere winsten. Zullen Chainlink, Polygon en Solana de leidende crypto in november overtreffen?

Chainlink doorbreekt weerstand

Na een historisch hoogtepunt in augustus 2020 was de prijs van Chainlink (LINK) vastgezeten onder een dalende weerstandstrendlijn. Echter, de trend is gekeerd, en LINK heeft sindsdien aanzienlijke winsten geboekt. Het heeft het weerstandsgebied van 43.000 sats doorbroken, wat sinds begin 2022 standhield. Als LINK succesvol uitbreekt, kan het met 90% stijgen naar het volgende significante weerstandsniveau op 75.500 sats.

MATIC toont positieve signalen

De prijs van Polygon’s MATIC-token heeft een significante bounce gemaakt vanaf het steunniveau van 1.850 sats, wijzend op een mogelijke ommekeer. De Relative Strength Index (RSI) toont bullish signalen voor MATIC. Een uitbraak en sluiting boven het weerstandsgebied van 2.250 sats kunnen de prijs mogelijk met nog eens 50% laten stijgen tot het volgende weerstandsniveau op 3.400 sats.

Solana breekt ook weerstand

De prijsbeweging van Solana vertoont gelijkenissen met die van Chainlink. SOL is ook door een langdurige dalende weerstandstrendlijn gebroken en sinds september in waarde gestegen. De wekelijkse RSI ondersteunt de voortzetting van de stijging. Als de stijging doorzet, zal de volgende weerstand op 200.000 sats liggen, wat 50% boven de huidige prijs is.

Nieuwe gebruikers die zich aanmelden bij Bitvavo ontvangen niet alleen 10 euro gratis, maar betalen ook geen handelskosten over hun eerste 10.000 euro aan transacties. Dit biedt een uitstekende kans voor potentiële beleggers om de wereld van cryptocurrency te betreden en te handelen in Solana, Chainlink of andere cryptovaluta.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.