Dogecoin Transactievolumes Exploderen door Musk's Invloed

HHenk 2 augustus 2023 16:31

De transactievolumes van Dogecoin zijn in juli met 550% gestegen, grotendeels dankzij de invloed van Elon Musk. De miljardair kondigde recentelijk aan dat Twitter, waarvan hij eigenaar en CEO is, cryptocurrency-handel mogelijk zal maken, met DOGE als een van de verhandelbare valuta.

De Musk-factor in Dogecoin's groei

De groei van Dogecoin wordt in grote mate toegeschreven aan Elon Musk. De spraakmakende miljardair heeft een bekende relatie met Dogecoin en heeft al meerdere keren bijgedragen aan prijsstijgingen van de populaire memecoin. Zijn recente aankondiging dat Twitter, waarvan hij eigenaar en CEO is, het handelen in cryptocurrencies mogelijk gaat maken, heeft de populariteit van Dogecoin alleen maar vergroot. Bovendien zal DOGE een van de cryptocurrencies zijn die op het platform verhandeld kunnen worden.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het betreden van de wereld van cryptocurrencies, is er goed nieuws. Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest gebruiksvriendelijke crypto-beurzen in Europa, kunnen lezers profiteren van een exclusieve aanbieding. Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.