De Impact van Voyager Digital's SHIB Verkoop: Voors en Tegens

CChristiaan 15 augustus 2023 22:32

Voyager Digital, het onlangs failliete crypto-leenplatform, verkoopt haar crypto-activa, waaronder 1,4 triljoen SHIB tokens. Deze beslissing kan mogelijk gevolgen hebben voor de SHIB-markt.

Voyager's massale crypto verkoop

Voyager Digital, dat onlangs faillissement aanvroeg, heeft een reeks crypto-activa geliquideerd, waaronder 1,4 triljoen Shiba Inu-tokens die bijna $14,4 miljoen opleverden. Hun totaalopbrengst van de verkoop bereikte ongeveer $63 miljoen. Ondanks deze massale verkoop, heeft Voyager nog steeds activa ter waarde van ongeveer $11,3 miljoen volgens Lookonchain.

Effect op SHIB markt

De recente verkoopactie van Voyager kan mogelijk impact hebben op de koers van de SHIB token. De munt vertoont momenteel een dalende trend, waarbij de koers in de afgelopen 24 uur met ongeveer 4% is gedaald. Echter, gezien Voyager nu geen SHIB-bezittingen meer heeft, kan er in de toekomst minder verkoopdruk op de Shiba Inu-token zijn, wat goed nieuws is voor de SHIB-gemeenschap.

Als je geïnteresseerd bent in de cryptowereld en misschien wel SHIB of een andere crypto wilt kopen, dan is er goed nieuws. Door een speciale deal van Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen lezers een exclusieve aanbieding. Als je je aanmeldt bij Bitvavo, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.