Dalende OTC-voorraden Bitcoin: Instellingen nemen gas terug

HHenk 5 augustus 2023 15:11

Het aantal Bitcoin in portefeuilles bij OTC-bureaus neemt af, wat mogelijk wijst op een groeiende voorzichtigheid onder institutionele beleggers. Geconfronteerd met een stabiele BTC-koers, lijken grootinvesteerders hun enthousiasme te temperen.

Daling Bitcoin OTC-voorraden mogelijk zorgwekkend teken

De wereld van Bitcoin OTC-handel kan veel onthullen over de houding van institutionele beleggers. Recentelijk hebben we een opmerkelijke daling gezien in het aantal Bitcoin dat is opgeslagen in wallets die gekoppeld zijn aan OTC-bureaus. Deze daling, die de voorraden terugbrengt naar het niveau van 15 juni, kan duiden op een afnemende interesse van institutionele investeerders in Bitcoin.

Stagnatie BTC-koers maakt institutionele beleggers voorzichtig

Een reden voor deze daling zou de recente stagnatie van de BTC-prijs kunnen zijn. Sinds anderhalve maand is de prijs van Bitcoin blijven hangen rond de $30.000. Het lijkt erop dat deze aanhoudende stagnatie potentiële grootinvesteerders terughoudend maakt om hun Bitcoin-voorraad te vergroten of te behouden.

Voor degenen die overwegen om de wereld van cryptovaluta te betreden, is er goed nieuws. Newsbit heeft handen ineengeslagen met Bitvavo, een van de meest gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, om een exclusieve deal aan te bieden. Hierbij krijgen nieuwe gebruikers €10 gratis en hoeven ze geen handelskosten te betalen over hun eerste €10.000 aan transacties.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.