Crypto-experts voorspellen: Ripple (XRP) kan een fortuin opleveren

CChristiaan 16 februari 2024 07:01

Cryptoanalisten zijn enthousiast over Ripple's XRP en voorspellen dat het beleggers enorm rijk kan maken. De toenemende populariteit en het potentieel om de Amerikaanse dollar te vervangen zijn slechts enkele redenen voor hun optimisme.

Cryptoanalisten enthousiast over XRP

Cryptoanalisten, waaronder ook Andy Schetman, CEO van Miles Franklin, hebben hun enthousiasme voor Ripple's XRP uitgesproken. Schetman beweert in een recente video dat XRP de potentie heeft om beleggers enorm rijk te maken, zonder dat zij noemenswaardige risico’s moeten nemen.

XRP als alternatief voor de dollar

Volgens Schetman zal de populariteit van XRP stijgen, omdat mensen op zoek zijn naar alternatieven voor de Amerikaanse dollar. Hij is van mening dat XRP een goed alternatief kan zijn en zelfs de mogelijkheid heeft om de dollar te vervangen als de belangrijkste wereldmunt.

SEC rechtszaak hindert XRP's groei

De groei van XRP wordt momenteel belemmerd door een aanhoudende rechtszaak met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Investeerders zijn hoopvol dat er een positieve uitkomst zal zijn, hoewel sommigen denken dat de rechtszaak tot 2026 zou kunnen duren.

Newsbit heeft in samenwerking met Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, een exclusieve aanbieding voor lezers. Nieuwe accounts ontvangen een welkomstcadeau van 10 euro en betalen geen handelskosten over de eerste 10.000 euro aan transacties.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.