Crypto-analist Ziet XRP Klimmen naar $24

CChristiaan 1 oktober 2023 06:31

Crypto-analist JD voorspelt een aanzienlijke stijging van Ripple's XRP naar $24, een stijging van meer dan 5000%. Zijn voorspelling is gebaseerd op trendlijn-analyses en marktsentiment.

XRP kan naar $24 stijgen

JD, een bekende crypto-analist op platform X, voorspelt dat de digitale munt XRP zich opmaakt voor een aanzienlijke rally. Op basis van zijn technische analyse ziet hij een mogelijke stijging van meer dan 5000%. Dit zou betekenen dat de waarde van XRP zou kunnen stijgen naar zo'n $24, een aanzienlijke toename van de huidige waarde.

Trendlijnen vormen basis van analyse

In zijn analyse identificeert JD meerdere trendlijnen. De lagere trendlijn is gebaseerd op een piek die XRP bereikte in maart 2017 toen de waarde bijna $0,08 bedroeg. De bovenste trendlijn is daarentegen gebaseerd op de hoogste piek die XRP bereikte in januari 2018, toen de waarde op $3,3 stond. Deze trendlijnen vormen een belangrijk onderdeel van de technische analyse van JD.

XRP stijgt na initiële daling

JD voorspelt dat XRP eerst een daling zal ondergaan naar de ondersteunende trendlijn voordat een flinke stijging plaatsvindt. Deze stijging zou de weerstand van de bovenste trendlijn moeten doorbreken, met als doel een prijs van $24 te bereiken. Deze voorspelling is gebaseerd op de symmetrische driehoek die gevormd wordt door de trendlijnen.

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het betreden van de wereld van cryptocurrency, is er goed nieuws. Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, één van de meest gebruiksvriendelijke crypto-beurzen in Europa, krijgen nieuwe investeerders een exclusieve aanbieding. Door zich via een specifieke link aan te melden bij Bitvavo ontvangen nieuwe investeerders niet alleen 10 euro gratis, maar betalen ze ook geen handelskosten over hun eerste 10.000 euro aan transacties.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.