Bullrun in aantocht: Cardano kan mogelijk 2600% stijgen

CChristiaan 20 november 2023 13:16

Recente analyse van de cryptocurrency Cardano voorspelt een mogelijk gigantische stijging van maar liefst 2600%. Bovendien lijkt Cardano de marktkapitalisatie van Ethereum te volgen, wat betekent dat het potentieel een bullish trend kan ervaren, vergelijkbaar met Ethereum in 2019.

Stijgende koers van Cardano

Vanaf 26 oktober is een duidelijke stijging in de koers van Cardano waargenomen. De koers, die toen rond de 28 cent lag, is inmiddels gestegen naar 40 cent. Dit betekent een opmerkelijke stijging van 35%. De recente 4-uursgrafiek geeft aan dat de stijging waarschijnlijk nog niet ten einde is.

Ondanks dat de hype rondom Cardano als 'Ethereum-killer' grotendeels verdwenen is, blijken er nog steeds significante overeenkomsten te zijn tussen beide cryptocurrencies. Zowel technologisch als qua koersontwikkelingen vertonen de munten parallellen. Cardano lijkt de marktkapitalisatie van Ethereum te volgen, aangezien de koers een bodem lijkt te hebben gevonden rond de 8 miljard dollar, vergelijkbaar met Ethereum in 2019.

Voorspelde stijging van Cardano

In een vergelijking van de marktkapitalisaties van Cardano en Ethereum blijkt dat Cardano in grote lijnen Ethereum volgt, maar slechts een cycle achterloopt. Ethereum bereikte in 2021 een piek van ongeveer 500 miljard dollar. Als we conservatief zijn en Cardano een koesdoel van 400 miljard meegeven, impliceert dit dat de koers van Cardano tijdens de komende bullrun naar de 10 dollar zou kunnen stijgen. Dit zou een stijging van ongeveer 2600% betekenen.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.