Bullish uitzichten: Analist voorspelt flinke groei voor Uniswap en uitdagingen voor Polygon

HHenk 25 november 2023 12:16

Analist Ali Martinez is optimistisch over de toekomst van de op Ethereum gebaseerde altcoin Uniswap en ziet ook belangrijke ontwikkelingen voor Polygon en Bitcoin. De eindstreep van 2023 kan beslissend zijn voor de cryptomarkt.

Uniswap: op de rand van een doorbraak?

Volgens analytici is er heel wat optimisme over Uniswap. Ali Martinez, een prominente marktanalist, is bijzonder bullish op deze op Ethereum gebaseerde altcoin. Hij ziet een sterke potentieel voor de munt om verder te stijgen, mogelijk zelfs tot de 10 dollar per munt. Dit zou neerkomen op een stijging van bijna 60 procent vanaf de huidige koersen. De kritische factor hier wordt de capaciteit van Uniswap om boven de 5,90 dollar uit te komen en de week daar te kunnen afsluiten.

Naderend kruispunt voor Polygon

Het is niet alleen Uniswap dat zich op een belangrijk kruispunt bevindt. Ook Polygon, een andere op Ethereum gebaseerde munt, bevindt zich in een cruciale fase. Martinez beweert dat Polygon een mogelijk verkoopgolfgevaar loopt als het niet in staat is om uit een kritiek koersniveau te breken. Op dit moment zitten er volgens hem een aanzienlijk aantal houders in een specifieke koersrange, wat een potentieel risico kan vormen als de munt niet snel genoeg stijgt.

Beslissende momenten voor Bitcoin in zicht

Het einde van 2023 belooft veel opwinding voor de cryptomarkt in het algemeen en Bitcoin in het bijzonder. Na een jaar van indrukwekkende stijgingen, moet de markt nu de volgende stap zetten om een nieuwe bullish cyclus te bevestigen. Het is nog onduidelijk of dit gaat lukken, maar de komende maanden kunnen zeker interessant zijn. Bovendien staan er voor 2024 en 2025 veel potentiële ontwikkelingen op het programma, zoals de volgende Bitcoin halving, de mogelijke lancering van de Amerikaanse Spot Bitcoin ETF en eventuele renteverlagingen van Westerse centrale banken.

Voor degenen die overwegen om de wereld van cryptocurrency te betreden, is er goed nieuws. Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, kunnen nieuwe gebruikers profiteren van een exclusieve aanbieding. Door je aan te melden bij Bitvavo, kun je niet alleen een gratis starttegoed van 10 euro ontvangen, maar je betaalt ook geen transactiekosten voor je eerste 10.000 euro aan handel.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.