Brian Kelly voorspelt een stijging van 1000% in Bitcoin koers

HHenk 22 november 2023 17:47

Crypto-investeerder en CEO van BKCM, Brian Kelly, ziet een rooskleurige toekomst voor Bitcoin. Met de lancering van de Spot Bitcoin ETF in de VS en de verwachte halving, voorspelt hij een stijging van 1000% in de Bitcoin koers.

Optimisme over Bitcoin door aanstaande ontwikkelingen

Brian Kelly, de gerenommeerde crypto-investeerder en oprichter van BKCM, heeft sterke verwachtingen voor de toekomst van Bitcoin. Hij wijst op de aanstaande lancering van de Spot Bitcoin ETF in de Verenigde Staten en de volgende halving als twee belangrijke drijfveren voor een optimistische Bitcoin koers. Volgens Kelly zullen deze factoren een golf van positief sentiment teweegbrengen, waardoor de koers van Bitcoin aanzienlijk zou kunnen stijgen.

Bitcoin als 'digitaal goud' met groeipotentieel

Kelly ziet Bitcoin als het 'digitale goud' van de moderne economie. Met een huidige marktkapitalisatie van rond de 700 miljard dollar, ziet hij potentiële groei door een deel van de marktwaarde van goud - momenteel geschat op 7 tot 8 biljoen dollar - over te nemen. Dit is mogelijk omdat Bitcoin, in tegenstelling tot goud, online kan worden gebruikt, wat het een aantrekkelijke optie maakt voor beleggers die hun portefeuille willen diversifiëren.

Onzekerheid op de crypto-markt ondanks optimisme

Ondanks Kelly's positieve voorspellingen, is de huidige markt minder overtuigd. Recentelijk daalde de Bitcoin koers met 1,63%, wat de prijs op 36.500 dollar bracht. Er zijn ook zorgen over de potentiële impact van agressieve renteverhogingen door de Amerikaanse centrale bank, die een mogelijke recessie boven de markt hangen. Het blijft dus onzeker of de positieve voorspellingen van Kelly zich zullen waarmaken.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het betreden van de cryptowereld, bieden Newsbit en Bitvavo een aantrekkelijke deal. Bij aanmelding via de onderstaande knop ontvangen lezers 10 euro gratis en betalen ze geen handelskosten over hun eerste 10.000 euro aan transacties. Dit is een geweldige kans voor geïnteresseerden om te beginnen met het kopen van Bitcoin of andere crypto.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.