BitMEX-Oprichter Arthur Hayes Voorziet Koersexplosie voor Bitcoin

CChristiaan 26 augustus 2023 16:39

Arthur Hayes, oprichter van BitMEX, voorspelt een enorme koersexplosie voor Bitcoin op basis van huidige macro-economische omstandigheden. Ondanks een korte termijn correctie, blijft hij optimistisch voor de middellange termijn.

Hayes voorspelt grote koersexplosie Bitcoin

Volgens Arthur Hayes, de oprichter van BitMEX, zijn de huidige macro-economische omstandigheden gunstig voor een enorme koersexplosie van Bitcoin. Hij merkt op dat er op korte termijn een kleine correctie van ongeveer 5% kan zijn, maar op de lange termijn is hij erg optimistisch over de vooruitzichten van de cryptocurrency.

Bitcoin en rente-inkomsten op staatsobligaties

Hayes gelooft dat Bitcoin in de nabije toekomst mogelijk kan profiteren van de rente-inkomsten die investeerders verdienen op Amerikaanse staatsobligaties. Hij suggereert dat investeerders op termijn op zoek zullen gaan naar alternatieve investeringen en daardoor kan hun geld richting Bitcoin vloeien.

Bitcoin als tegengif voor corrupt bankensysteem

Hayes gelooft dat Bitcoin het antwoord is op het kapotte en corrupte fiat-bankensysteem. Hij suggereert dat als het huidige bankensysteem faalt, de waardepropositie van Bitcoin alleen maar sterker zal worden. Volgens hem zal de waarde van Bitcoin stijgen als de hoeveelheid fiatgeld in het systeem toeneemt.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het betreden van de cryptowereld, is er een speciale aanbieding. Als je je inschrijft bij Bitvavo, ontvang je niet alleen €10 gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste €10.000 aan transacties. Dit is een exclusieve aanbieding voor onze lezers.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.