Bitcoin en Chainlink: Onvermijdelijke koersexplosies volgens Altcoin Sherpa

HHenk 14 oktober 2023 16:51

De bekende cryptoanalist Altcoin Sherpa voorspelt een onvermijdelijke stijging van Bitcoin en Chainlink. Bitcoin zou met zo'n 150% kunnen stijgen, terwijl Chainlink zich in de accumulatiefase bevindt en klaar is voor een uitbraak.

Nieuwe top voor Bitcoin is zeker

De bekende cryptoanalist, Altcoin Sherpa, geeft aan dat een nieuwe all-time high voor Bitcoin een zekerheid is. Hij raadt beleggers aan niet verstrikt te raken in de kleinere tijdframes en het lawaai eromheen, maar het grotere, langere termijn beeld in gedachten te houden. Hoewel hij geen specifieke tijdlijn geeft voor deze voorspelling, geeft hij aan dat dit waarschijnlijk over een wat langere periode zal zijn.

Halving en ETF kunnen koers stuwen

Een aantal gebeurtenissen, zoals de halving van Bitcoin in april 2024 en de mogelijke komst van een Amerikaanse Spot Bitcoin ETF, kunnen bijdragen aan deze prijsstijging. De halving, waarbij de blokbeloning voor miners halveert, heeft in het verleden altijd geleid tot een nieuwe bullmarkt. Hoewel er minder zekerheid is over de Spot Bitcoin ETF, kan deze ook bijdragen aan een nieuwe koershoogte.

Optimisme over Chainlink

Naast Bitcoin, is Altcoin Sherpa ook optimistisch over Chainlink. Volgens de analist zit Chainlink al 500 dagen in een accumulatiefase en is een uitbraak onvermijdelijk. Hij raadt aan om te kopen in de range van 5 tot 7 dollar en te wachten tot de prijs uit deze range breekt. Op het moment van schrijven is de koers van Chainlink 7,28 dollar.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het betreden van de cryptomarkt, is er een speciale deal beschikbaar. Door een account aan te maken bij Bitvavo via een speciale link, kunnen lezers 10 euro gratis crypto ontvangen en hoeven ze geen handelskosten te betalen over de eerste 10.000 euro aan transacties. Dit is een uitstekende manier om te beginnen met investeren in cryptovaluta zoals Bitcoin en Chainlink.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.