Bitcoin bullmarkt is gearriveerd, volgens Jason Pizzino

CChristiaan 16 oktober 2023 09:11

Analyst Jason Pizzino stelt dat Bitcoin zijn bodem heeft bereikt bij $15.000 in november 2022, en dat de bullmarkt nu echt is begonnen. Hij wijst op de rally naar $31.000 als een teken van de beginnende bullmarkt, ondanks het huidige ongeloof in de markt.

Start van de Bitcoin bullmarkt

Volgens de bekende analist Jason Pizzino is de bullmarkt voor Bitcoin nu echt begonnen. Pizzino wijst op de rally die Bitcoin dit jaar maakte naar een koers van $31.000 als teken van de beginnende bullmarkt. Hij gelooft dat de bodem waarschijnlijk werd bereikt toen Bitcoin in november 2022 de $15.000 bereikte. Ondanks het ongeloof in de markt, stelt hij dat we ons nu in de eerste fase van de bullmarkt bevinden.

Potentiële correctie op de horizon

Hoewel Pizzino bullish is op Bitcoin op de lange termijn, benadrukt hij dat een flinke correctie altijd een mogelijkheid is. Dit hebben we bijvoorbeeld ook gezien in 2015 en 2020, toen Bitcoin een aanzienlijke duik nam voordat de echte bullmarkt kon beginnen. Echter, het is onzeker of we deze keer een vergelijkbare trigger voor een daling zullen zien, zoals de uitbraak van de COVID-19 pandemie in 2020.

Als je overweegt om in de cryptowereld te stappen en misschien Bitcoin of een andere crypto wilt kopen, hebben we goed nieuws voor je. Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding. Wanneer je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen €10 gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste €10.000 aan transacties.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.