Betrouwbare voorspelling: Bitcoin stijgt mogelijk met 30 procent

HHenk 19 september 2023 11:17

Volgens de populaire pseudonieme analist Credible Crypto, lijkt de huidige activiteit van Bitcoin sterk op de marktstructuur van juni 2023. Destijds zagen we een sterke stijging in de Bitcoin koers. Zouden we een dergelijke stijging weer kunnen verwachten?

Geschiedenis herhaalt zich met Bitcoin?

In juni 2023 zagen we een sterke stijging in de Bitcoin koers, die van ongeveer 25.000 naar 31.850 dollar sprong. Volgens Credible Crypto, een populaire pseudonieme analist, vertoont Bitcoin op dit moment zeer vergelijkbare koersacties. Hij beweert dat Bitcoin momenteel consolideert na de rally, net zoals het drie maanden geleden deed.

Bitcoin op weg naar een flinke stijging?

Credible Crypto baseert zijn voorspelling op de sterke prestaties van Bitcoin in de afgelopen week. Hij wijst op een zogenaamde 'Bullish Engulfing Candle', een technische analysepatroon dat doorgaans wijst op een nieuwe opwaartse trend. Bovendien merkt hij op dat we, ondanks vier weken van rode cijfers, nog steeds niet onder het niveau van 24.800 dollar zijn gezakt. Onder dit prijsniveau zou de bullish marktstructuur volgens de analist breken.

Het rentebesluit: cruciaal voor Bitcoin

Er staat een belangrijke dag op de agenda voor Bitcoin. Morgen wordt er een nieuw rentebesluit van de Amerikaanse centrale bank verwacht. De verwachting is dat de rente op hetzelfde niveau blijft, en dat is goed nieuws voor Bitcoin. De digitale munteenheid heeft het de afgelopen tijd moeilijk gehad met de renteverhogingen van centrale banken.

Als u overweegt de cryptowereld te betreden en wellicht Bitcoin of een andere cryptocurrency te kopen, dan heeft Newsbit een speciale deal voor u. Indien u zich aanmeldt bij Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto-exchanges in Europa, ontvangt u niet alleen 10 euro gratis, maar betaalt u ook geen handelskosten over uw eerste 10.000 euro aan transacties.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.