Bekende analist ziet grootse toekomst voor Bitcoin en Altcoins

CChristiaan 4 november 2023 12:46

Volgens de bekende analist DonAlt kunnen we een grote stijging van Bitcoin verwachten, gevolgd door een consolidatieperiode en vervolgens een opkomst van altcoins. Ook voor Ethereum heeft hij op korte termijn een positieve kijk.

Bitcoin klaar voor grote stijging

DonAlt, een gerespecteerde analist in de cryptowereld, ziet een grote kans voor Bitcoin om flink in waarde te stijgen. Volgens hem zal de aantrekkelijkheid van Bitcoin zo toenemen dat veel investeerders hun posities in altcoins zullen verkopen om in Bitcoin te stappen. Na deze 'gigantische pump' ziet DonAlt een consolidatieperiode voor Bitcoin aankomen. Na deze periode verwacht hij dat de aandacht weer zal verschuiven naar altcoins.

Altcoins kunnen winst zien na Bitcoin

Hoewel DonAlt een stijging voor Bitcoin voorspelt, ziet hij ook een positieve toekomst voor altcoins. Na de consolidatie van Bitcoin verwacht hij een rotatie naar altcoins, waarbij mensen mogelijk winsten van 5%, 10%, 15% en 20% zullen najagen. Deze periode kan volgens DonAlt voor veel activiteit en opwinding zorgen in de altcoin-markt.

Ethereum kan op korte termijn stijgen

Ethereum, een van de meest populaire altcoins, krijgt ook een positieve beoordeling van DonAlt. Hij ziet op korte termijn een goede kans op een stijging van Ethereum. Hoewel deze stijging volgens hem nog geen teken is van een duurzame stijging, toont het wel aan dat het sentiment rond altcoins verbetert.

Voor lezers die geïnteresseerd zijn in het betreden van de cryptowereld is er geweldig nieuws. Dankzij een deal tussen Newsbit en Bitvavo ontvangen nieuwe leden 10 euro gratis en betalen ze geen handelskosten over hun eerste 10.000 euro aan transacties. Dit biedt een uitstekende kans voor beginners om hun eerste stappen in de wereld van cryptocurrency te zetten.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.