ASR overweegt biedingen voor bank Knab

HHenk 26 november 2023 21:16

Verzekeraar ASR heeft niet-bindende biedingen ontvangen voor de bank Knab. ASR bevestigt dat zij de strategische opties voor Knab onderzoekt, maar onthult niet van wie de biedingen afkomstig zijn. Een definitief besluit over een mogelijke verkoop is nog niet genomen.

ASR ontvangt biedingen voor Knab

Verzekeraar ASR heeft aangekondigd dat het niet-bindende biedingen heeft ontvangen voor de bank Knab. De verzekeraar bevestigde dit na speculaties in de media over een mogelijke verkoop van Knab. De biedingen worden momenteel bestudeerd door het bestuur van ASR. Het is echter onzeker wat de uitkomst van dit onderzoek zal zijn.

De bank Knab, opgericht in 2012, richt zich specifiek op zzp'ers. Hoewel de bank een integraal en strategisch onderdeel is van ASR, onderzoekt de verzekeraar regelmatig de strategische opties voor verschillende onderdelen van het bedrijf, waaronder Knab. Dit betekent dat een verkoop van de bank niet uitgesloten is.

Verkoop Knab nog onbeslist

Hoewel ASR bevestigt dat er biedingen zijn ontvangen voor Knab, is er nog geen besluit genomen over een mogelijke verkoop van de bank. De verzekeraar geeft aan dat er verdere mededelingen worden gedaan indien en wanneer dit nodig is. Het blijft dus gissen wie de potentiële kopers kunnen zijn, aangezien ASR geen details heeft onthuld over de partijen die de biedingen hebben gedaan.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.