Anonieme Handelaar Voorspelt Mogelijke Daling Bitcoin Koers

CChristiaan 24 september 2023 19:51

De bekende handelaar en analist 'Bluntz' deelt zijn voorspelling met zijn volgers op sociale media en voorziet een mogelijke verdere daling van de Bitcoin koers. Hij baseert zijn voorspelling op technische analyse en de huidige marktontwikkelingen.

Bluntz voorspelt bearish Bitcoin trend

Bluntz, een analist die bekend staat om zijn nauwkeurige voorspellingen, deelde onlangs met zijn 224.800 volgers dat Bitcoin waarschijnlijk zijn bearish lagere hoogte heeft bereikt. Dit komt nadat Bitcoin vorige week niet in staat was om zijn weerstand op $27.000 te doorbreken. Deze analyse wijst op mogelijke negatieve gevolgen voor de Bitcoin koers.

ABC-correctiebeweging kan Bitcoin koers drukken

Volgens Bluntz bevindt Bitcoin zich momenteel in een ABC-correctiebeweging. Dit is een patroon dat volgens de Elliott Wave-theorie, waar Bluntz een aanhanger van is, vaak voorkomt bij bullish activa. Deze correctiebeweging zou de prijs van Bitcoin de komende zes maanden naar een dieptepunt van ongeveer $23.800 kunnen duwen. Dit zou een verdere daling van de Bitcoin koers kunnen betekenen.

Naast Bitcoin houdt Bluntz ook nauwlettend de prestaties van grote technologie-aandelen in de gaten. Volgens de handelaar geven de kwartaalgrafieken van Microsoft (MSFT), Apple (AAPL) en Nvidia (NVDA) mogelijk een bearish omkeersignaal af. Dit kan wijzen op een mogelijke neerwaartse trend in de technologische sector.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.