Analyst ziet XRP koers stijgen naar $10: Hier zijn de redenen

HHenk 29 oktober 2023 18:02

Ondanks recente marktfluctuaties en een kostbare juridische strijd blijft cryptocurrency XRP sterk presteren. Crypto-analist Lucky ziet de waarde snel stijgen naar $10. Hier zijn de factoren die deze stijging mogelijk maken.

Ripple toont veerkracht ondanks juridische strijd

Ripple heeft het afgelopen jaar te maken gehad met grote tegenslagen, waaronder een verlies van $200 miljoen in een rechtszaak met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Desondanks blijft het platform veerkracht tonen. Ze zoeken actief naar nieuwe samenwerkingsverbanden en werken aan nieuwe integraties, wat veelbelovend is voor de toekomst.

Samenwerking en NFT-ondersteuning versterken Ripple

Crypto-analist Lucky wijst op een aantal belangrijke ontwikkelingen die de toekomst van Ripple positief kunnen beïnvloeden. De samenwerking met Uphold, die transacties tussen fiat- en cryptocurrencies vereenvoudigt, kan de grensoverschrijdende betaalinfrastructuur van Ripple aanzienlijk versterken. Daarnaast is de implementatie van ondersteuning voor non-fungible tokens (NFTs) door financieel dienstverlener SBI Holdings een veelbelovende stap, die een massale toestroom van gebruikers naar het Ripple-netwerk kan realiseren.

Een andere positieve ontwikkeling voor Ripple is de groei van de Xumm-wallet, die speciaal is ontworpen voor de XRP Ledger (XRPL). De wallet heeft onlangs de mijlpaal van 600.000 actieve gebruikers bereikt. Met ambities voor verdere uitbreiding en verbeteringen, waaronder het verhogen van de gebruiksvriendelijkheid en het toevoegen van gedecentraliseerde exchange-functionaliteiten, is Xumm goed gepositioneerd om een groeiend aantal gebruikers naar Ripple te leiden en te ondersteunen.

Voorspellingen wijzen op indrukwekkende koersstijging

Hoewel analist Lucky een snellere stijging naar $10 voorziet, zijn er ook voorspellingen die verder gaan. Er zijn suggesties dat de XRP-prijs tegen 2025 kan stijgen naar maar liefst $30. Dit zou een indrukwekkende toename van 5.350% betekenen ten opzichte van de huidige koers. Deze positieve voorspellingen onderstrepen het potentieel van de cryptocurrency en de verwachtingen van een bullish trend in de komende jaren.

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het betreden van de cryptowereld is er goed nieuws. Door een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen nieuwe leden 10 euro gratis en betalen ze geen handelskosten over hun eerste 10.000 euro aan transacties. Dit is een geweldige kans voor nieuwe beleggers om te beginnen met het verhandelen van XRP en andere cryptocurrencies.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.