Analyse: XRP kan mogelijk dalen naar deze prijzen

HHenk 25 juli 2023 16:33

XRP, de cryptovaluta van Ripple, heeft een volatiele maand achter de rug, met flinke prijsschommelingen. We duiken in de grafieken om te zien wat we de komende dagen van XRP kunnen verwachten en blikken terug op de prijsontwikkelingen.

XRP's volatiele maand

De afgelopen maand was een rollercoaster voor XRP. De cryptovaluta begon met een prijs van 0,47 dollar, schoot omhoog naar bijna 0,94 dollar, maar kreeg daarna een flinke klap en zakte terug naar 0,68 dollar. Deze enorme prijsschommelingen zijn het gevolg van verschillende factoren, waaronder de volatiliteit van de cryptomarkt en specifieke nieuwsfeiten over Ripple.

Bij het bestuderen van de koersgeschiedenis van XRP zijn er drie grijze zones die opvallen. Deze zones hebben in het verleden veel invloed gehad op de koers van XRP. Wanneer de koers van XRP deze zones bereikt, zien we vaak een verandering in de koers. Hoewel deze zones soms gebroken worden, zoals twee weken geleden, blijken ze toch een belangrijke rol te spelen in de prijsontwikkeling van XRP.

Het belangrijke prijspunt voor XRP

Er is een specifiek prijspunt dat de toekomstige ontwikkelingen van de XRP koers sterk kan beïnvloeden. Dit punt, gelegen op 0,669 dollar, kan twee dingen teweegbrengen: óf XRP reageert hierop en er wordt geen lager laagtepunt gemaakt, waardoor de munt zou kunnen stijgen naar de weerstand op 0,85 dollar, óf de munt zakt erdoorheen en er wordt een lager laagtepunt gemaakt. Dit laatste zou een verdere neerwaartse trend kunnen betekenen.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.