Analist voorspelt opwindende toekomst voor Solana ondanks kortetermijnuitdagingen

HHenk 26 juli 2023 11:02

Analist Inmortal voorspelt een indrukwekkende stijging van 1000 procent voor de Solana koers tegen 2025, hoewel hij voor de nabije toekomst minder optimistisch is. Zijn voorspelling wordt ondersteund door zijn vertrouwen in de technologie achter Solana.

Grote stijging voor Solana voorspeld

De bekende analist Inmortal ziet een glanzende toekomst voor Solana met een voorspelde stijging van meer dan 1000 procent in de komende twee jaar. Op dit moment staat de koers van Solana op 23,43 dollar, maar Inmortal gelooft dat deze tegen 2025 zal oplopen tot 250 dollar. Desalniettemin is hij voor de komende maanden minder optimistisch en denkt hij dat de koers eerst zal dalen naar 20 dollar voordat deze weer zal stijgen.

Vertrouwen in Solana-technologie

Bij het uitleggen van zijn voorspelling wijst Inmortal vooral op het vertrouwen dat hij heeft in de technologie van Solana. Hij vergelijkt Solana met EOS, een project dat in 2017 populair was, maar sindsdien aanzienlijk is afgenomen. Inmortal gelooft dat Solana een veel betrouwbaarder project is, wijzend op het feit dat de Solana blockchain in het eerste kwartaal van 2023 slechts eenmaal stilviel.

Ondanks zijn lange termijn optimisme, is Inmortal momenteel minder positief over de koers van Solana in de nabije toekomst. In een grafiek die hij op Twitter heeft gepubliceerd, voorspelt hij een daling van de Solana koers tot onder de 20 dollar in augustus, voordat het positieve momentum weer wordt opgepakt. Hij biedt weinig concrete indicatoren ter ondersteuning van deze voorspelling, maar het kan zijn dat hij kijkt naar de algemene macro-economische omstandigheden.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.