Adyen bevestigt Britse bedrijfscontinuïteit met permanente bankvergunning

HHenk 7 september 2023 14:22

Het Amsterdamse betaalbedrijf Adyen heeft een permanente bankvergunning in het Verenigd Koninkrijk verkregen. Dit stelt het bedrijf in staat zijn activiteiten in het Verenigd Koninkrijk voort te zetten.

Adyen verkrijgt permanente Britse bankvergunning

Na een periode van tijdelijke vergunde activiteiten in het Verenigd Koninkrijk, heeft Adyen nu een permanente positie bereikt. De vergunning is door de Britse toezichthouders verleend en geeft de Amsterdamse betaalgigant de mogelijkheid zijn bedrijfsvoering in het Verenigd Koninkrijk voort te zetten.

Nieuw product van Adyen voor mkb-bedrijven

Naast de nieuwe bankvergunning heeft Adyen een innovatief product gelanceerd. Dit product maakt het voor verkopers mogelijk om via online platforms financiële producten zoals bankrekeningen en betaalkaarten aan te bieden aan mkb-bedrijven. Dit toont aan dat Adyen voortdurend zijn productaanbod uitbreidt en innoveert om aan de behoeften van zijn klanten te voldoen.

De positie van Adyen in het Verenigd Koninkrijk wordt versterkt door de nieuwe bankvergunning. Mariëtte Swart, Chief Legal & Compliance officer van Adyen, bevestigde dat het Verenigd Koninkrijk een belangrijke markt is voor het bedrijf en dat ze blij zijn met de mogelijkheid hun positie met deze bankvergunning te verstevigen.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.